HomeFairfax General ForumArrest/Ticket SearchWiki newPictures/VideosChatArticlesLinksAbout
Fairfax County General :  Fairfax Underground fairfax underground logo
Welcome to Fairfax Underground, a project site designed to improve communication among residents of Fairfax County, VA. Feel free to post anything Northern Virginia residents would find interesting.
meritano un altro sguardo
Posted by: Banning ()
Date: December 07, 2020 02:28AM

De kans is groot dat als je op zoek bent naar je trouwjurk, je een bezoek hebt gebracht aan je plaatselijke bruidsboetiek om jurken te passen. Terwijl u winkelt en probeert, kunt u veel termen horen die u nog nooit eerder heeft gehoord. Iets in de trant van: "Dit is een trompetjurk, met een baskische taille en een diepe V-hals, verfraaid met Alencon-kant." Als zulke zinnen je laten afvragen: "Ummm ... wat was dat? Iets, iets ... Lace ???? " we zijn hier om te helpen.

We hebben onze serie Trouwjurken 101 gelanceerd om u op de hoogte te houden van alle bruidsterminologie. Deze handige gids helpt je vertrouwd te raken met alle verschillende kledingsilhouetten. En als je bij jezelf denkt: "Oké, geweldig, maar ik weet niet eens wat een silhouet is." Het is simpel, in basistermen is het silhouet van een jurk wat je ziet als je voor het eerst naar een jurk kijkt - de omtrek van de jurk. Silhouetten bepalen hoe jassen een lichaam passen en flatteren, dus het is erg handig om te weten welke vorm het beste bij je past. Dat gezegd hebbende, vinden we dat je elke silhouetjurk moet proberen die je ook hebt getekend. Het is Bruidsmoederjurken tenslotte jouw dag en je jurk. En regels zijn bedoeld om te worden overtreden!

Verleidelijke A-lijn jurken zijn een van de meest flatteuze jurken. Deze stijl is enorm populair omdat het er bij vrijwel iedereen geweldig uitziet, ongeacht hun lichaamstype. En het is verreweg de beste keuze voor peervormen, omdat het de bovenste helft van het lichaam accentueert terwijl het de onderste helft camoufleert. Omdat de snit aan de bovenkant smal is en zich geleidelijk naar de zoom toe verwijdt, worden ongemakkelijke lijnen en rondingen van het lichaam gladgestreken. Zo genoemd omdat A-lijn-jurken eruitzien als de letter "A" met hun aansluitende lijfjes en rokken die vanaf de taille in een lijn naar de zoom lopen.

Winkelen voor trouwjurken heeft zijn eigen taal, en hoe meer je weet over welke stijlen trouwjurken jou flatteren, hoe gemakkelijker www.wearzius.fr het winkelen voor je trouwjurk zal zijn. Voordat u zelfs maar een voet in een salon zet, moet u eerst wat van de taal die u daar tegenkomt, lezen. Maak uzelf vertrouwd met de bruidsjurk en al zijn onderdelen: rokdetails, stof, halslijn, taille, mouwstijl, afwerkingen en sleep. Leer de basiskledingsilhouetten kennen en zoek uit welke het beste bij uw lichaam past. Trouwjurk

Dit is ook het moment om na te denken over de formaliteit van uw ceremonie en de kenmerken van de site. Uw bruidsjurken moeten ook de tijd en plaats van uw bruidsjurk weerspiegelen. Een formele ceremonie bij kaarslicht is niet de tijd om een ??korte zomerjurk te dragen, noch is een tuinfeest in de namiddag de plek om de trein en sluier van de kathedraal te doorbreken.

Neem even de tijd om je ogen te sluiten en jezelf voor te stellen als een bruid. Wat Robes de Mariée zie je? Draag je een volle baljurk met je haar in romantische krullen? Of ben je uitgerust in een etherische, vloeiende trouwjurk en losse haren bestrooid met bloemen? Schrijf zes bijvoeglijke naamwoorden op die het beste beschrijven hoe u eruit wilt zien en hoe u zich op uw trouwdag wilt voelen. Enkele voorbeelden: verfijnd, over-the-top, klassiek, prinses, sexy, boho.

Je hebt de ring om je vinger, nu ben je klaar om bruidsjurken te gaan shoppen. Om u te helpen bij de zoektocht naar uw droom trouwjurk, hier is wat u moet weten voordat u vertrekt.

Als je net als veel bruiden bent, heb je je al voorgesteld wat je op je bruiloft zou dragen sinds voordat je je eerste beha kocht. Maar nogmaals, misschien heb je er helemaal nooit over nagedacht. Hoe dan ook, het winkelen voor bruidsjurken kan gepaard gaan met veel druk. De bruidsjurk die je aantrekt tijdens je wandeling door het gangpad, zal tenslotte het echte middelpunt van de dag zijn. Dit ene kledingstuk wordt waarschijnlijk het duurste en meest besproken ding dat je ooit zult dragen.

Options: ReplyQuote


Your Name: 
Your Email (Optional): 
Subject: 
Attach a file
  • No file can be larger than 75 MB
  • All files together cannot be larger than 300 MB
  • 30 more file(s) can be attached to this message
Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
 ********   ********    *******   ********   **     ** 
 **     **  **     **  **     **  **     **   **   **  
 **     **  **     **  **         **     **    ** **   
 **     **  **     **  ********   ********      ***    
 **     **  **     **  **     **  **           ** **   
 **     **  **     **  **     **  **          **   **  
 ********   ********    *******   **         **     ** 
This forum powered by Phorum.