HomeFairfax General ForumArrest/Ticket SearchWiki newPictures/VideosChatArticlesLinksAbout
Fairfax County General :  Fairfax Underground fairfax underground logo
Welcome to Fairfax Underground, a project site designed to improve communication among residents of Fairfax County, VA. Feel free to post anything Northern Virginia residents would find interesting.
attraverso una combinazione
Posted by: Banning ()
Date: November 21, 2020 02:04AM

Het afgelopen jaar heb ik heel hard gewerkt om een ??ethische en duurzame bruiloft te plannen die gericht was op teruggeven. Ik wilde dat onze bruiloft de liefde op zoveel mogelijk manieren zou vieren door ethisch gemaakte goederen te tonen tijdens onze bruiloft en receptie, terwijl we ook leveranciers ondersteunen die www.victoriagowns.com.au doneren aan non-profitorganisaties. Dit zijn enkele van de geweldige leveranciers die ik in mijn speciale dag heb kunnen opnemen. Als je als bruid hoopt een sociaal verantwoordelijke bruiloft te plannen, raad ik je aan om deel te nemen aan mijn Wedding Planning Class.

Mijn ivoren trouwjurk was van Brides for a Cause, saliegroene bruidsmeisjekleding van Birdy Grey, haar & make-up van Brite Beauty en trouwreportages van Give.

Photography for Change richt zich op huwelijksfotografie en familieportretten in de omgeving van Dallas en geeft 15% van de opbrengst terug aan non-profitorganisaties. We kozen ervoor om de 15% te doneren aan Bonton Farms, een lokale boerderij die strijdt tegen voedselwoestijnen en kansen cre?ert voor gemarginaliseerde mensen in Zuid-Dallas. Josie, oprichter van Give: Photography for Change heeft fantastisch Plus Size Prom Dresses werk geleverd door onze speciale dag vast te leggen. Je kunt meer te weten komen over onze ervaring met Josie en meer trouwfoto's bekijken in de functie Give Photography for Change.

We gebruikten Paper Culture voor een deel van de papieren goederen bij onze receptie, zoals de naamkaartjes. Paper Culture combineert modern design met duurzaamheid door hun prachtige huwelijksuitnodigingen, save the dates en briefpapier. De kaarten van Paper Culture zijn gemaakt van 100% post-consumer gerecycled papier, wat betekent dat er geen bomen worden gekapt. EN elke bestelling plant een boom. Door de partnerschappen van Paper Culture met organisaties zoals de Arbor Day Foundation, Friends of the Urban Forest, Our City Forest en Trees for the Future kunnen ze identificeren waar bomen de meeste impact hebben en bomen planten waar ze nodig Abiballkleider Lang zijn. We kozen ervoor om al onze plaatskaarten voor huwelijksreceptie te maken met Paper Culture. Als u op zoek bent naar briefpapier en papier voor bruiloften, bekijk dan zeker onze Gids voor milieuvriendelijke bruiloftsartikelen.

Na al een tijdje de modescene op zijn kop te hebben gezet, was het onvermijdelijk dat de off-the-shoulder-stijl zijn weg zou vinden naar de huwelijkswereld ... en we KUNNEN er GEEN genoeg van krijgen, vooral niet van deze specifieke ontwerper! Dit is de perfecte manier om een ??moeiteloze, volumineuze haarstijl op je trouwdag te rocken die stijl en seminalisme uitstraalt.

De bruidscollectie 'The One' van Victoria Soprano is een ode aan gepassioneerde liefde. Met een line-up die overloopt van schoonheid en unieke stijlen, is het moeilijk om niet 'die ene' jurk te vinden waar je helemaal gek van wordt!

Kapsels: voor een sexy, romantische look, veegt u al uw lokken bovenop het hoofd. Denk aan volume voor een glamoureuze afwerking of laat het weglopen van het gezicht voor een meer stijlvolle, romantische look. Denk aan volume en grote losse krullen!

Het kiezen van een kant voor je trouwjurk kan een ongenaakbare taak zijn. Met zoveel keuzes en de eindeloze opties die u online kunt vinden, kan het moeilijk zijn om precies te weten wat goed is voor uw stijl. Hoewel deze kleine details overweldigend kunnen aanvoelen, hoeven ze dat niet te doen. Met onze hulp kunt u gemakkelijk een soort kant voor uw bruidsjurk vinden dat uw verwachtingen ver overtreft. Wanneer u onze studio bezoekt, kunnen we alle beschikbare opties doornemen, maar in de tussentijd is hier een gids die u kunt verkennen!
Venise Lace / Guipurekant is een sterke keuze voor koninklijke bruiden die hun sprookjeshuwelijk willen vervullen. Ge?nspireerd door 16e-eeuwse ambachten, won dit handgemaakte bruidskant zijn populariteit in de 19e eeuw. Het zware kant, met een open achtergrond, heeft dicht bij elkaar liggende stiksels die een verhoogd ontwerp cre?ren, perfect voor bruidsjurken. Venise Lace, Two Piece Prom Dresses ook wel Guipurekant genoemd op de Europese markt, bestaat uit zijdeachtige draden die bloemmotieven of andere motieven met elkaar verbinden. Dit bruidskant bootst de stijl van ivoorsnijwerk na. De rijke esthetische keuze maakte het kant populair onder de Europese elite en royals, als mouwen en kragen. Historisch gezien werd het kant gebruikt om een ??hoge status te tonen aan andere elitefamilies, dit bruidskant is een perfecte keuze voor de elite bruid, of voor een bruid die hun eigen sprookje wil beleven.

Options: ReplyQuote
Re: attraverso una combinazione
Posted by: J9U9P ()
Date: November 21, 2020 03:28AM

.

Options: ReplyQuote
Re: attraverso una combinazione
Posted by: LCHXD ()
Date: November 21, 2020 04:46AM

.

Options: ReplyQuote
Re: attraverso una combinazione
Posted by: YKH3T ()
Date: November 21, 2020 02:36PM

.

Options: ReplyQuote
Re: attraverso una combinazione
Posted by: VD7MY ()
Date: November 21, 2020 03:15PM

.

Options: ReplyQuote
Re: attraverso una combinazione
Posted by: J7JEX ()
Date: November 21, 2020 03:52PM

.

Options: ReplyQuote
Re: attraverso una combinazione
Posted by: 4CDHJ ()
Date: November 21, 2020 05:28PM

.

Options: ReplyQuote
Re: attraverso una combinazione
Posted by: UT7KX ()
Date: November 23, 2020 06:43PM

.

Options: ReplyQuote
Re: attraverso una combinazione
Posted by: NJBY4 ()
Date: November 24, 2020 05:50PM

.

Options: ReplyQuote
Re: attraverso una combinazione
Posted by: HXTTF ()
Date: November 25, 2020 02:21PM

.

Options: ReplyQuote
Re: attraverso una combinazione
Posted by: PHJKM ()
Date: November 25, 2020 07:24PM

.

Options: ReplyQuote
Re: attraverso una combinazione
Posted by: HNHFB ()
Date: November 27, 2020 01:31AM

.

Options: ReplyQuote
Re: attraverso una combinazione
Posted by: 4VFJE ()
Date: November 30, 2020 10:10AM

.

Options: ReplyQuote
Re: attraverso una combinazione
Posted by: BHMGK ()
Date: November 30, 2020 09:25PM

.

Options: ReplyQuote


Your Name: 
Your Email (Optional): 
Subject: 
Attach a file
 • No file can be larger than 75 MB
 • All files together cannot be larger than 300 MB
 • 30 more file(s) can be attached to this message
Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
 **  ** ********  **   ** **     **   ** 
 ** **  **   ** ** ** ** **  **  **   ** 
  ****  **   ** ** ** ** **  **  **   ** 
  **   **   ** ** ** ** **  **  ********* 
  **   **   ** ** ** ** ********* **   ** 
  **   **   ** ** ** **    **  **   ** 
  **   ********  *** ***     **  **   ** 
This forum powered by Phorum.